GIGABYTE GV-N210D3-1GI GT210 1GB GDDR3 Videókártya ehez a géphez jó lenne?
Figyelt kérdés
Gép többi része: Proci: Intel celeron 1.60 GHZ 1155-ös cucc, most egy Integrált Intel HD Graphics van, a ram meg 2GB DDR3 az alaplap Gigabyte H61M-S2PV2013. febr. 21. 20:59
11/17 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem nagy grafika, elég ha mondjuk épp hogy medium, 1024 felbontás (800×600 is megteszi) meg a látótáv legyen azért normális szinten és ennyi. Ja, és gondolom ilyen procival már rakhatok fel win7-et, mert most XP van. És már nagyon régi ez az XP nem tetszik, de a win7-et nem bírta ez a gép :D Jobban megy minden XP-n.
2013. febr. 21. 22:48
12/17 anonim válasza:
Ez biztos fogja bírni a win 7-et emiatt ne aggódj.
Max a memóriát megtoldhatod még 2 GB-al(2000 Forint) és akkor minden szuper lesz.(A memória csak azért kell mert a win 7 néha sokat eszik.)
13/17 A kérdező kommentje:
Hát igen 4-re fel akartam nyomni már régebben is, de gondoltam ne ez legyen az első. Csak szereznem kell 64 bites win7-et :D Vagy a 4-et pont el bírja a 32-bites?
2013. febr. 21. 23:10
14/17 anonim válasza:
Nem hiszem, ugyanis 3 GB-t tud kezelni, a 4-hez már 64 bites kell.
Amúgy tök jó lesz úgy, lehet hogy a Crysis 3 nem fog menni, de amiatt ne aggódj, eléggé helyre fogod pofozni ezt a gépet.
64-bitest meg lehet szerezni fórumokról is akár, vagy magyar torrentoldalakról.
15/17 A kérdező kommentje:
Természetesen megszerezni megtudom, ha nem is legálisan, mert meglehetősen drága a windows :D Gondoltam hogy Crysis 3 szerintem még a 2-sem fog menni a gépen, de az én dolgaimhoz elég lesz ez szerintem. Gondolom jobban bírja majd a programokat, mint After effect, Sony vegas render, meg a többi. :D
2013. febr. 21. 23:23
16/17 anonim válasza:
Az biztos.
Mondjuk ha jól olvastam a legújabb Sony Vegas igénye már elég nagy.
Na mindegy, nem fecsegek tovább, a kérdésedet megfeleltem, már csak ragozom a dolgot.
17/17 A kérdező kommentje:
Akkor zárjuk le a dolgot :D Köszönöm a válaszokat, sok segítséget kaptam. És amúgy nem a legújabbat használnám, mivel azok már tényleg nagyon teljesítmény igényesek. Lényegtelen, köszönöm.
2013. febr. 21. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!