Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elég lesz a 300wattos táp?

Elég lesz a 300wattos táp?

Figyelt kérdés

ebbe menne bele:

asus en8600gt magic videókártya

intel pentium e5400 processzor

3 giga ram (egy 2 gigás és egy 1 gigás)

2 vinyó (sata 320 gb és ata 160gb)

valami cd író

gigabyte g31m-es2l alaplap

2013. febr. 21. 20:46
 1/4 A kérdező kommentje:
asus táp
2013. febr. 21. 20:51
 2/4 Neuhauser László ***** válasza:

Lehet, hogy elbírja, de lehet, hogy erősebbre lesz szükséged..

Próba cseresznye, azaz rakd össze így, figyeld, hogy a tápventi mennyire köp meleget, illetve mennyire zajos.

Valamint ha nehezen kapcsol be a gép, illetve fagyás, vagy egyéb rendellenességek vannak, akkor cserélj tápot

(Én így csináltam máskor)

De a lényeg, hogy ha ezután bővítesz, akkor az első egy erősebb táp legyen

2013. febr. 22. 10:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Igazság szerint tönkrement az enyém. Gépházzal együtt vettem 5 évvel ezelőtt, valami LPOWER márkájú hulladék. Jól bírta, de most megadta magát. Ismerősöm szólt, hogy van neki ez a táp (ASUS márkájú 300W) és odaadja ingyen, 3 napot használták.:) (tutti, hogy tökéletes, de az mindegy, honnan van :P) Beleraktam csak alaplapot kötöttem rá a ramokkal és a VGA-val, és beindult. Továbbmentem belekötöttem mindent és most arról írok egy fél óra fifázás után. Szóval eddíg tökéletesen megy. Pár hétig, amíg lesz pénzem másik tápra, ki fogja bírni remélem.

2013. febr. 22. 11:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Melléteszem, hogy Fifa 12 és max grafikán 1368x768-as felbontásban. Közben töltöttem le 1,3 MB/s-el és akadás/fagyás nélkül bírja. Gondolom így akkor elég neki egy ideig :)
2013. febr. 22. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!