Elég lesz a 300wattos táp?
ebbe menne bele:
asus en8600gt magic videókártya
intel pentium e5400 processzor
3 giga ram (egy 2 gigás és egy 1 gigás)
2 vinyó (sata 320 gb és ata 160gb)
valami cd író
gigabyte g31m-es2l alaplap
Lehet, hogy elbírja, de lehet, hogy erősebbre lesz szükséged..
Próba cseresznye, azaz rakd össze így, figyeld, hogy a tápventi mennyire köp meleget, illetve mennyire zajos.
Valamint ha nehezen kapcsol be a gép, illetve fagyás, vagy egyéb rendellenességek vannak, akkor cserélj tápot
(Én így csináltam máskor)
De a lényeg, hogy ha ezután bővítesz, akkor az első egy erősebb táp legyen
Köszönöm a válaszod!
Igazság szerint tönkrement az enyém. Gépházzal együtt vettem 5 évvel ezelőtt, valami LPOWER márkájú hulladék. Jól bírta, de most megadta magát. Ismerősöm szólt, hogy van neki ez a táp (ASUS márkájú 300W) és odaadja ingyen, 3 napot használták.:) (tutti, hogy tökéletes, de az mindegy, honnan van :P) Beleraktam csak alaplapot kötöttem rá a ramokkal és a VGA-val, és beindult. Továbbmentem belekötöttem mindent és most arról írok egy fél óra fifázás után. Szóval eddíg tökéletesen megy. Pár hétig, amíg lesz pénzem másik tápra, ki fogja bírni remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!