Lacca17 kérdése:
Melyik a jobb ATI, vagy NVIDIA?
Figyelt kérdés
Ártól függetlenül kérdem. Mert régebbi csúcs kártyák közül fogok 1-et venni, és nemtom melyik a jobb. Példaképpen 9800gtx+2013. febr. 21. 20:02
1/8 anonim válasza:
Mennyid van VGA-ra?Milyen a gép többi része?
Amúgy ár/érték arányban jobb az AMD(ATi).
2/8 anonim válasza:
ati az ár érték arányában és a minöségében
3/8 anonim válasza:
Mind a 2 jó de 2 kártyát kéne összehasonlitani mert igy egyik sem jobb a másiknál.
4/8 Osynho válasza:
A régebbi csúcskártya a 9800gtx+ korabeliekre vonatkozik? Csak mert generációnként más és más volt jó vétel + ha te használtan keresel kártyát, akkor ott eléggé változatos árak lesznek és mivel nem tudom mennyiért találsz X kártyát,így ajánlani se tudok. :) Mennyi pénzed van rá és milyen gépbe kellene?
5/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem az ár a lényeg, mert az most nem fontos. Hnaem hogy melyiket éri meg megvenni a 9800gtx+ korából? A gépem athlon II X2, 4gb DDR2 ram. 160GB SATA vinyó, samsung dvd iró, és dual videókaris gigabyte alaplap. Mind 2 kártya foglalat 16x-os.
2013. febr. 21. 20:14
6/8 anonim válasza:
Most miért jó, hogy idejössz flamelni?
Ha ár nem fontos akkor 9800gx2, hd4890x2
7/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy félre érthetően mondtam. Úgy értettem, hogy én igen olcsón hozzá jutok az ilyenekhez, és azért kérdeztem, hogy mit éri meg megvenni abból a korból?
2013. febr. 21. 20:19
8/8 anonim válasza:
Hasonló kérdés: Melyik a jobb,a Mercedes vagy a Bmw?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!