Játékra vásárolnák egy processzort és sokat gondolkoztam hogy intel vagy amd, de még mindig nem tudtam dönteni. Olcsónak tartom az amd processzor 6 magos és 27. 000 forint! Amd fx 6100-ról mi a véleményetek?
Mindenesetre a 6300 magok számától függetlenül egy jó árérték arányú processzor ami átlalános célra jobban megéri, mint egy i3, és jobb ár-tudás arányú alaplapok vannak hozzá.(20000-ért hasonló tudáasú van am3-hoz, mint 30-ért 1150-höz).
Ha 18000-ért lenne i3, és 20-ért z77-es lap hozzá, akkor szinte mindenkinek azt ajénlaném 750k helyett.
Intelből me AMD-ből is vannak jól vagy kevésbé megérő darabok
"Igaz nem egy tuning centrikus de egy jó lap és BLCK val húzható az is :-) "
Ezt ki is hagyhatod, pár Mhz-s órajelemelés után után instabil lesz az egész.
Linkelhetnél, mivel valahogy a tuningot a tesztek többsége szó nélkül hagyta.
Azért találtam, tessék:
Hát igen...
"Egyetlen gyenge pontja van az i3-2100-nak, vagyis pontosabban inkább az LGA1155-ös platformnak, ez pedig a klasszikus tuning, amire tesztünk főszereplője esetében nincs lehetőség. "
"úgy döntöttem fx 6300 , hd 7750 1gb vga , 2 tb hdd , 8 gb ram , 650 w Chieftec táp "
Ez játékra rossz ötlet, a 650Wattos táp pedig nem kicsit túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!