Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem 1 ati radeon 9600...

Oskan kérdése:

Vettem 1 ati radeon 9600 256mb-os videókártyát és amikor megpróbáltam felbontást változtatni utánna kiírta h "out of range" mért? (a videókártyát használtan vettem)

Figyelt kérdés
mit tegyek h vissza jöjjön a kép ?? a monitor1 régi 15 colos képcsöves
2013. febr. 20. 22:14
 1/4 anonim válasza:
nem bírja a monitorod a felbontást
2013. febr. 20. 22:18
 2/4 A kérdező kommentje:
és hogyan állitsam vissza mert a bios menüt még behozza ott nem lehet vmit állítani?:/
2013. febr. 20. 22:23
 3/4 Komplikato ***** válasza:

"a monitor1 régi 15 colos képcsöves"

A gond ezzel van, nem a kártyával. Túl magas képfrissítést állítottál be. nem ártana utánanézni típusszám alapján melyik felbontáson mit bír?

ha elindítod a gépet SAFE módban és újraindítod, akkor elvileg 60Hz-en indítja el monitort és akkor ha fent van a driver rendesen ÉS felismerte a monitort akkor be tudod állítani milött kifolyik a szemed tőle.

2013. febr. 20. 22:33
 4/4 A kérdező kommentje:
tudom h hülyének nézel, de tök láma vagyok ehhez xdd hogyan kell beállítani a safe módot??? :$$
2013. febr. 20. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!