Milyenre cseréljem le a processzort?
Üdv! Most van Intel Celeron D 3.20Ghz procim,de 2 magosra vagy többre szeretném kicserélni, nem értek hozzá,hogy milyen csatlakozású kellene,de ha írnátok,hogy melyik az ideális ez helyett,akkor várom a válaszotokat!
Alaplap: FUJITSU SIEMENS D2151-A1
Halkan és rosszul, helyesírási hibákkal tele.
Te amúgy visszaolvasod a hozzászólásaidat, vagy csak ontod a hülyeséget?
Persze amúgy bárki akinek van félmilliója az tud venni 2011-es tokozású lapot i7-es procival.
OK, de szerintem ez még mindig jobb, mint ha ötös helyesírással ontanám a használhatatlan hozzászólásokat. :)
Én azért közbe próbálok utánanézni a lehetőségekének és a technikai korlátoknak.
Nem az i7 itt a lényeg, hanem egy gépet érdemes-e megbontani, és beleölni x ezer forintot vagy sem.
Van benne valami, na de most ilyen körülmények között.
(Pénz nuku, és van egy b.uzi odafenn a parlamentben).
Nem támogatja csak a pentium D-t! :) Nekem is ilyen alaplapom van és most a 900-as PD-hez is microcodot kellett frissítenem.
Nem rossz valóban a pentium D, de ma már (régen se ha az amd x2-t nézzük) nem jó. Elavult.
Azért az újabb celeronok is alazzák már a pentium D-ket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!