Vga tápkábel? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
nem rég beraktam egy régebbi kártyát a gépbe (Geforce 9600Gt fél gb)...és vennem kellene hozzá egy pót táp kábelt..azt látom hogy 6 pines a vga... de fogalmam sincs mien fajta kábelt kellene vennem hozzá..
Tápom.:FSP Group ATX-300PAF 300W
A másik kérdésem hogy a pót tápkábelt azt tudom hogy a fekete részét a vga ba kell dugni..de a fehér részét hova?
Egy képet ha linkelnétek megköszönném... sajnos hardverből hiányos az ismeretségem...
2013. febr. 19. 16:19
12/16 A kérdező kommentje:
Nem ien kéne véletlen nekem??.: [link]
A két feketét rádugom az én feketéimre..és van akkor már egy molexem..meg most néztem találtam mégegy molex-et...
2013. febr. 19. 16:40
13/16 A kérdező kommentje:
Asszem értem az egészet kell egy molex elosztó...amit rádugok az egyik molexemre utána lesz 2db molexem arra meg rádugom a póttáp kábelt :D köszönöm a segítséget :D
2013. febr. 19. 16:47
14/16 BM-Striker válasza:
Amit te linkeltél az Molex-sata átalakító
15/16 A kérdező kommentje:
Tudom..xD De most már asszem vágom..veszek egy molex elosztót azt rákötöm a molex kábelre..így lesz 2Db molex csatlakozóm..amire rátudom kötni a vga tápkábelt :D
2013. febr. 19. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!