Formázás nélkül lehet 2 partíciót egyesíteni?
Figyelt kérdés
Eddig 2 op. rendszerem volt, de mostmár csak a win8-at használom, ezért a w7 partícióját szeretném egyesíteni azza a meghajtóval, ahol a játékokat, programokat tárolom. Meglehet oldani, hogy a játékos meghajtót ne kelljen formázni hozzá?2013. febr. 19. 12:04
1/4 Komplikato válasza:
Egy bármilyen partíció kezelő programmal igen. Persze hosszú meló, mert előtte teljesen töredezettség mentesítenie kell összes partíciót és 100%-ra. És ha túlságosan tele vannak, akkor nem lehet megcsinálni, talán 20% üres helynek minimum kéne lenni mindkettőn.
Régen a Partition Magic volt a menő, de pár éve nem követem. Ma már biztos van ingyenes program is erre.
2/4 anonim válasza:
Ha azonos fájlrendszerrel formázottak, akkor simán.
Én meghagynám a két partíciót. Nagyon jól tud jönni egy újratelepítésnél, ha csak át kell oda pakolni a fontos adatokat, mentéseket.
3/4 Komplikato válasza:
Ha telepített program van egyiken, másikon meg rendszer, akkor nyilván a megváltozott könyvtárszerkezet okán életben nem fognak elindulni azok a programok.
4/4 A kérdező kommentje:
Most leformáztam a w7-ét, szerintem meghagyom programoknak,jól fog még jönni, a másik meg marad játékoknak.
2013. febr. 19. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!