Vélemény? (Palit GTX 650 Ti)
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 06:53
1/7 anonim válasza:
Nem rossz kártya, de igazából akkor jó vétel ha találsz belőle olcsóbb darabot, mert kicsivel többért van hd7850 és az egyértelműen jobb vétel.
2/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Tutdomal ez 36ezer Ft kb.
7850 pedig igen csak ritkán van 40 felé közelítve felülröl
leginkább 44-45ért látni legolcsobbakat
ami azt jelenti hogy vagy 10ezret kel ráfizetnie
és az is lehet hogy AMD -t nem szeretne pl.
Szóval talán nem a legjobb (mondhatni egyedüli) jó ár/érték/teljesítmény -ü nvidiáról kéne lebeszélni:P
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
#1 +1 hogy persze minél olcsóbb változat böven elég GTX650Ti böl
.
hát ezekszerint most felment ára kisé...
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én azért gondoltam a Gtx 650 ti-t,mert a monitorom csak sima Hd (1280x720)és ezen a felbomtáson is játszanék. Nem vagyok "Nvidia"-s, csak láttam hogy többen ezt ajánlották. Szóvalnekem ez megfelel. Az utolsó kérdésem, hogy akkor jó-e a Palit, vagy vegyek más gyártótol, pl.: Asus-tól?
2013. febr. 19. 14:20
6/7 A kérdező kommentje:
* felbontás
2013. febr. 19. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!