Elbírná -e a gépem ezeket? És szerintetek jó lenne -e így a gépem?
Azt szeretném tudni hogy el -e bírná ez a gép az új processzort és a ramot amit kinéztem
bele. Arra kellene hogy jobban fusson a Battlefield 3 nevezetű játék, mivel eddig sokszor
akadt és a hang is sokszor többször szólalt meg vagy nem is jött. Ha van még észrevétel
azzal kapcsolatban hogy mit kellene még kicserélnem akkor kérem irjátok le. És még egy
kérdésem lenne, hogy el -e menne a játék ultra grafikán így?
A gépem most:
Operációs rendszer
Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
Processzor
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual core 3600+ 2 GHz
RAM
3,5 GB
Alaplap
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770-UD3 (Socket M2)
Grafika
AL1716A (1280x1024@60Hz)
1023MBGeForce GT 440 (Undefined)
Merevlemezek
153GB Hitachi HDT722516DLA380 ATA Device (SATA)
Optikai meghajtók
DTSOFT Virtual CdRom Device
Optiarc DVD RW AD-5260S ATA Device
Audió
High Definition Audio hangeszköz
És amit szeretnék bele:
Processzor
Intel Core I5 2500 3,3GHz, 6Mb cache, 64bit BOX
RAM
8192 MB 1333MHz PC10600 DDR-3 RAM CSX Overclocking KIT (2x4096MB) hütöbordás
Mennyid van rá?
Amúgy az egészet cserélni kéne winyón kívül..
A vga kevés lenne hozzá, és értelmeszerűen új alaplap káne az i5-höz.
Nekem egy Phenom 955-el és egy HD6750-essel high-on néha szaggatott a BF3.
Mármint a jelenlegi alaplapodba.
A GT440 helyett kéne legalább egy 650ti vagy 7700.
Van itt némi kavarodás.
1. Processzorod nagyon gyenge, valószínű az ami megöli az egész egységét. Videókártya sem túl izmos. RAM az elég.
2. 8GB ram neked tök felesleges, az i5-ös pedig nem megy bele az alaplapodba (ahogy a ram sem).
Igazából van több lehetőséged is:
1. Szerzel használtan/újan egy erősebb processzort, egy Phenom II X4 9xx vagy Phenom II X6 valamelyik példánya már szép javulást hozhatna. Ezután későbbi lépésként kereshetsz egy erősebb videókártyát, HD7770-től felfelé pl...vagy használt piacon ki lehet fogni korábbi szériákat is baromi jó áron.
2. Teljesen új konfigot építesz, ami akár intel alapú is lehet, de szerintem jobban megúsznád az első opcióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!