Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a videókártya megéri?...

Ez a videókártya megéri? Viszi az újabb játékokat?

Figyelt kérdés
[link]

2013. febr. 18. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem éri meg mert ddr3-as, igazából az új is majdnem ennyi, inkább egy hd4850 ha használtat akarsz persze oda(meg máshová sem)nem árt egy jó tápegység.
2013. febr. 18. 14:41
 2/4 Komplikato ***** válasza:

Szerintem nem, mert csak DDR3-as, olyat meg nem sokkal többért kapni boltban is.

Viszont rémlik az egyik árukereső kidobott nekem egy Sapphire GDDR5 kártyát ami ennél nem sokkal drágább valami 14-15.000 között, amit érdemes lenne kinyomozni mert annyiért megéri. Cserébe lapos (LP), ami azért fura mert nem olcsóbb hanem drágább szokott lenni, meg talán a kisebb venti miatt hangosabb.

2013. febr. 18. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ennyiért 4870-et is találni.

Csak az a baj 4xxx-el hogy DX10-es, szóval Crysis 3 nem fog menni.

(nem tudom hogy 6670 mennyire birkózik meg Crysis 3-mal, még csak most jövöget ki a napokban)

2013. febr. 18. 14:44
 4/4 Komplikato ***** válasza:
2-est visszavonom, mert most majd' 3.000-rel drágábbért 16.900-ért találta meg ugyan az a kereső. Biztos el volt írva.
2013. febr. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!