Milyen tv-tunnert vegyek? Ötletem működőképes-e?
Nem kell TV, de a mai tunerek nem túl jó minőségűek, pláne ha HD adásokról van szó. Jobban jársz ha veszel egy LCD TV-t és azt használod monitornak, olcsóbban is jössz ki.
Csak nézd meg az LCD monitor és LCD TV ár/méret arányt.
Arra ügyelj hogy legyen DVI és HDMI bemenet a TV-n.
Sok tunerem volt már de egyik sem hozott közel sem olyan jó képminőséget mint egy igazi TV.
szia!
Az 5leted működőképes én is így használom. Am. relatív hogy a tunerek milyen minőségűek. lehet hogy az 5eFt-s gagyi vacak de egy jó minőségű tuner szerintem nem észrevehető hogy rosszba lenne mint a tv. +ha 500eFtért veszel lcd tv.t akkor is szar lesz a tv adás képe akár mit is csinálsz mert a 1080-as HD szabvány és az 520 SD szabványban található pixelek 8x ergo 8xra húzza szét a képet.
Szal szerintem nyugodtan tedd ezt. Vagy amit még én tennék hogy ha most tehetném hogy olyan tunert vennék amit direktbe lehet kötni a monitora és nem kell hozzá pc. Így gyakorlatilag kapsz egy TV-t és egy monitort egybe. Esetleg nézelödsz olyan monitorok között amiben van gyárilag tuner. Igen ezek nem tv.k monitorok, mert a számítógépes használatra vannak tervezve + van bennük tuner.
üdv,
Attila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!