Összeállítanátok egy olcsóbb árkategóriájú asztali számítógépet? Internetezésre, munkára illetve néha játékra használnám. Úgy max.100-150 ezret szánnék rá maximum.
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 15:02
11/42 A kérdező kommentje:
Én azt hittem többet fog fogyasztani akkor lehet hogy megengedhetem magamnak az első konfigot.Nem szeretném ha a villanyszámla 1 milla lenne.
2013. febr. 17. 15:18
12/42 xy21xy válasza:
Szerintem sem éri már meg 2 magos procit venni teljesen felesleges az én configom egy jó darabig nem lesz gond nem nagyon kell benne cserélni semmit egy JÓ ideig.
13/42 A kérdező kommentje:
xy21xy!a te konfigod kb.mennyit fogyaszt?
2013. febr. 17. 15:21
14/42 xy21xy válasza:
Hát bocs de ez a kérdést passzolom nem tudom valamivel biztosan többet fogyaszt mint az első config de ez sem vészes.
16/42 A kérdező kommentje:
És az Intel vagy az AMD a jobb?
2013. febr. 17. 15:33
17/42 anonim válasza:
Ha a fogyasztás nagyon fontos akkor intel. Egyébként az AMD ilyen árban jpbban megéri.
19/42 anonim válasza:
Sok mindentől függ, hogy az Intel vagy az AMD. Játékra AMD-t ajánlanak + akinek nincs sok pénze. Intel az drágább. Szóval
neked jó lesz az AMD is. Én az Intelt részesitem előnybe, de
nagyon nagy különbségek vannak árban.
20/42 A kérdező kommentje:
Közben nézegettem.Ez így korszerű?
Proci:4 magos
Ram:2x2 gb ddr3
vga:512 mb
vinyó:320 gb
És egy ehhez illő alaplap.
2013. febr. 17. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!