Asrock FM2A85X EXTREME6 alaplap támogatja a Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz CML8GX3M2A1866C9R memóriát?
Amúgy csak kíváncsiságból megkérdezném,hogy milyen CPU/APU lesz a lapban?
Gondolom 5800K vagy 6800K,ugye? :)
5800K,már megrendeltem:)
De később(tavasz végén) megy bele egy HD7870,aztán lehet hogy még 1db HD7850,majd eldől hogy mennyit bír a proci húzva kihajtani.
Nekem is 5800K-m van,Asrock FM2A75 Pro4-es lappal.Az CPU IGP-jét használom,és nagyon meg vagyok elégedve vele.Nem bántam meg,hogy megvettem.Aki nem FUllHD Ultrán akar játszani,annak nagyon jó választás lehet egy 5800K.A gyári hűtő pedig jol hűt,a hangja is tűrhető.Bár a Trininyk sem a melegedésükről híresek,úgyhogy nem is csoda. :)
Egyenlőre én is az IGP-t fogom használni,ugyanis FHD monitorra csak 1 hónap múlva lesz pénzem,na meg aztán tavasz végén veszek bele kártyát.
Majd kiderül hogy egy Noctua D14-el meddig tudom húzni,ha sokat bír,lehet CF lesz a vége.:)Raider 650W csak elbírja.
Úgy legyen,bár szerintem nekem majd egy HD7870 is kielégíti minden igényemet:)
De lehet az APU is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!