Mit fejlesszek a jobb fps érdekében? Proci vagy videókártya? (Info lent)
Figyelt kérdés
Jelenlegi gépem:
Intel Pentium 4 3.0ghz
nVidia 8400GS
2 giga ram.
JÁTÉKOKHOZ mit fejlesszek?
2013. febr. 16. 12:11
21/27 anonim válasza:
Nekem is ilyen procim volt egy 4650-el.
De ha neked GTA4 full lowon 15-20 fps nem rossz, akkor egészségedre.
23/27 A kérdező kommentje:
BL 2 az mióta régi?
2013. febr. 16. 17:30
24/27 anonim válasza:
Nem arra mondtuk..
BL2 meg jól van optimalizálva.
25/27 anonim válasza:
Azaz én nem mondtam rá ilyet.
26/27 anonim válasza:
Ezt semmi pénzért ne fejleszd! Új gép! Mondj egy összeget, meg hogy mikre kell és mi összedobjuk a konfigot.
27/27 Unari válasza:
Tudom hogy nehéz új gépre költeni, de amint megteszed és elkezdesz rajta játszani azt mondod jó hogy nem öltem pénzt az előzőbe. Én is így voltam vele. Egyszer költöttem Videokarira, hogy aztán majd jobb lesz minden, de nem úgy lett A táp megadta magát. Nem baj vettem nagyobbat. futott még de az alaplap tönkre ment, és én ott áltam egy drága VGA-val amit töredékként tudtam csak eladni. Amikor vettem új gépet nagyon jól jött volna az a plusz 10-15 ezer amit kiadtam anno fejlesztésre. Akármilyen új-generációs olcsó gépet is veszel fényévekkel jobb lesz mint a mostani, és a különbséget hidd el tényleg látni fogod, nem csak a sz fps számok győznek meg arról hogy fejlesztettél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!