Vásárolnátok erről az oldalról?
én nem ajánlanám... fentvannak a feketelista.hu-n nekem még eddig csak rossz tapasztalataim voltak azokkal az üzletekkel/cégekkel akik itt fent voltak...
Hoppá.. :O
Mondjuk alapból hülye volt a kérdés is... Alap hogy PCX. :)
Köszi a választ! :)
Kedves IT_FAN,
A feketelista.hu oldalon barmely cegre ha rakeresel akkor kidobja mint talalat, pl teszteld le a pcx-re. (Ez alapjan ok is megjelennek :) )
mivel ez az oldal kikeresi a cegeket (barmilyen letezoceget) ha regisztralsz es fizetsz a szolgaltatasokert akkor megismerheted a ceg likviditasi mutatoit.
Az ADACSA Kft a NAV hivatalos oldala (havonta frissulo) ingyenesen lekerheto ugynevezett "koztartozasmentes adatbazis"-ban immar evek ota szerepel, amely mervado (erdemes hasznalni!!!)
Szamomra, mint a Ceg tulajdonosanak igen kellemetlen mikor teves informaciokat publikalnak felhasznalok ezert szerettem volna ezt a tajekoztatast Onnel megosztani. Bizom benne, hogy levelemmel nem zaklattam es levelemet megerti, amellyel egyedul a Cegunk es Munkatarsaim erkolcsi ertekeit szeretnem megvedeni. Koszonom. (A kerdest feltevonek pedig ezuton felajanlok -5% kedvezmenyt barmely termekbol, ha megmondja honnan hallot rolunk :D ) keress fel hivatkozz a GYIK-ra
Kedves Adacsa Kft!
Köszönöm a választ. Valóban nekem is feltűnt, hogy szinte minden cég rajta van a feketelistán. :) Köszönöm a kedvezmény fejajánlását! Mindenképpen fogok önöktől vásárolni a jövőben, és még egyszer elnézést.
Üdvözlettel,
Sándor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!