Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összerakás után nem töltbe a gép?

Összerakás után nem töltbe a gép?

Figyelt kérdés
Szétkellett szednem majd újra összerakni a gépet de amikor elindítom 1hosszút és 3 rövidet sipol...a képernyőn meg csak feketeség...
2013. febr. 14. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Az vga hiba lesz.
2013. febr. 14. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy kicsit bővebben..

A BIOS nem tudja elérni a videóokártyát. Elképzelhető, hogy a kártya nem csatlakozik megfelelően a slot-ba, rosszabb esetben a memóriája hibás.

Esetleg alaplapi hiba is okozhatja, de nem ez a jellemző.

2013. febr. 14. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Én memóriára gyanakszom.
2013. febr. 14. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki másik videokártyával/rammal, és akkor ki fog derülni hogy melyik a ludas.

Amúgy kicsit pontatlan voltam, bios függő hogy mit jelent az a sípszó..

2013. febr. 14. 17:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Szóval minden működött de szétszedtem hogy leporoljak mindent mert nagyon régen volt használva és tiszta por volt...kivettem a vga-t és a ramokat is vissza raktam de semmi most próbáltam harmadszorra a monitoron nem töltbe semmi sőt az bese kapcsol...szóval sztem is vga de akk tönkretehettem? Pedig csak leporoltam...ja még annyi hogy ez egy régi gép 2002 es win 98 al...
2013. febr. 14. 18:01
 6/6 anonim válasza:
Esetleg a VGA- külön tápcstlakozóját nem dugtad vissza (ha van). Jól csavaroztad-e vissza a VGA-t nem feszül-e, Memoriákat rendesen vissza vannak nyomva, nem feszülnek-e meg a középső tüskén. Esetleg kiporszívóztál egy Jumpert. más tippem most nincs.
2013. febr. 14. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!