Mi a véleményetek a konfigomról?
Ram: crossair 8gb dual
Vga: gigabyte gtx 660 ddr 5 2 gb
Lap: Asroc 970 extreme 3
Táp: FSP 650watt
Proci: amd FX 6300 3.5 box black edition
Hdd: samsung 500gb
samsung dvd
Gamer eger+gamer bill
Megért 180e Ft ot?
*ram corsair vengance 8gb Kit
*táp fsp raider 650watt
CORSAIR 4096MB DDR3 1600MHz 6k
asrock 970 extreme 4 23k
fx 6300 31,5k
fsp raider 550w 15,5k
toshiba 500gb 7200rpm 14k
powercolor hd7950 82k
Ez így 172k, kicsit lefaragtam gamer egér/billből de szerintem azt ráér később is komolyabbat venni illetve ramból is bármikor mellé rakhatsz még egy 4gb-os modult bár 4et se fogod kevésnek érezni hacsak nem akarsz 2játékot egyszerre futtatva 20ablakot firefox-ban nézni, illetve dvd írót ha van pendrive-od akár ki is hagyhatod, de belefér egy 3-4ezres. Lényeg, hogy így lenne egy erős vga-d ami játék szempontjából lényeg és az 550-es táp és bőven sok tartalékkal rendelkezik a konfigodhoz.
Ez már a melévő konfigom csak kiváncsi vagyok a véleményekre
Személy szerint megbagyok vele elégedve:-D bármit elvitt eddig ultrán minden full beállìtáson pl bf 3 far cry 3 crysis 2 stb
Aw, ebben az esetben jó, csak vinyó remélem 7200 rpm-es különben picit lassú lehet bár han em éreztél lassulást mindegy.
Végül is nem rossz ez csak belefért volna legalább egy 7870 ami erősebb kártya bár nem sokkal, ha nvidia kellett akkor nem rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!