Hogy kell leszedni a külső borítását egy Samsung külső vinyónak?
Nem tudom, hogy milyen típusú, de így néz ki. Nemtalálok rajta sehol egy csavart, semmit, valaki megmondaná, hogy hol kell szétpattintani?
Talán ahol a felirat van azt a müanyagot kell lepattintani
Alján nincs matrica ??
Ahol illesztést találsz.
Erős köröm, lejárt bankkártya, meg ilyenek szükségesek
Valaki akinek esetleg van tapasztalata, ha tudna írni.
Ezeken a kötelező körökön már túl vagyok, matrica alatt csak forrasztás van, illesztés meg sehol, ugyanolyan szoros végig.
Akk forrasztva van, csak kalapáccsal, vagy fűrésszel.
Miért olyan fontos ez neked?
(GYK: igen, műanyagot is lehet forrasztani)
Ha ilyen fajta, akkor ott az összeillesztés, ahol a fényes és matt rész találkozik. Csak azért nem látod, mert Kim mamóka pontos munkát végzett.
És ezt sajna feszegetni kell.
Nyilván a két különböző anyag találkozásánál van az illesztés. És vajon ha szétfeszegetem, utána össze tudom majd rakni?
NEM
#8 Sanszos, hogy pár kis rögzítő körmöt letörsz, de ha nagyon elszánt vagy, akkor vállalnod kell a kockázatot.
Azt viszont nem tudom megmondani, hogy az alsó vagy felső részen vannak-e a rögzítő körmök.
Ha úgy döntesz, hogy szétbarmolod, azért lefényképezhetnéd. Csak hogy mások is okulhassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!