Egy 60GB/64GB-os SSD számottevően gyorsítaná a gépet/operációs rendszert?
Már sok helyen elmondtam, ahogy itt is elmondom, ne hallgass a sok sültbolond marketingesre, biztos pénzt kapnak a reklámért. Az SSD csak divat mostanság, még nem számottevő.
Amúgy gyorsítani gyorsít, mert jobban és gyorsabban olvas róla a gép, de még most nem éri meg, főleg nem SATA 2-ben de azért érezhetsz valamit.
Aki meg minuszol, illetve piros kezezik azt leszarom, elmondtam a véleményem, ez az igazság, akinek fáj az dugja a fejét a földbe.
Ez a te szubjektív véleményed.
Én már használtam ssd-t és az prtációs rendszerben jelentős gyorsulás észlelhető. A keresések rövidek, a programok azonnal betöltődnek, a sok fájlt tartalmazó mappákat gyorsan beolvassa.
És teljesen csendesek.
Persze hogy csendesek, mert laptopba tervezték őket gyorsítás, energiatakarékosság és csendesség miatt, még csoda hogy nem a mosógépet hallod wazee.
Jaj ezt szeretem amikor valaki megpróbál érteni hozzá, de csak beszél egy büszke SSD tulajként, hol azt se tudja hogy eszik vagy isszák a dolgot.
Amúgy akkor sem éri meg még, az amit tapasztalsz kezdésnek az enyhe változás, majd ha kiforr a technológia akkor érdemes megvenni.
Most csak divat, és most látszik meg hogy az ember ésszerűen gondolkodik-e vagy nem.
Egyedül max laptopba éri megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!