Mi lehet az alacsony fps szam oka (frapsal) merve (60) Battlefield 3 ban egy sapphire hd 7970 vapor-x ghz edition 3gb kartyaval?
erdekes crysis 3 nal is igy van ahoy elozoleg mar megirtam kulomben nem tudom miert gondoljatok hogy az nvidiak gyengebbek a jatekokhoz visszaterve szerintem vannak jatekok ahol az amdk a jobbak de szinten vannak jatekok ahol az nvidiak termeszetesen nem csak a bf3 nal
pedig valaki multkor azt irta hogy az uj driver frissites utan jobbak lettek az amdk es kulon a bf3 ra is mondta de akkor ugy nez ki nem lett igy szerintem ha egy vganak van egy bizonyos teljesitmenye azon nem hiszem hogy egy driver azt tudja emelni esetleg tuningal lehet emelni szerintem
crysis 3 legutóbbi driverekkel (amik ráadásul még csak beta-k) ugyan úgy vagy jobban teljesítenek az amd-k.
Amúgy az amd fő előnye a legutóbbi szériában (hisz fordult már elő ez fordítva is), hogy a 7xxxes széria adott teljesítményt olcsóbban tud előhozni. Most mint írták vannak x illetve y játékok ahol egyik másik jobban teljesít mivel szeretnek azzal játszani, hogy pénzt/netán embereket adnak adott fejlesztőknek, hogy jobban kiélezzék egyes játékokat amd/nvidia oldalra.
Na most lényeg a lényeg :D a 7970 vapor-x tudd többet is a bf3 alatt és írva volt miért nem kapsz többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!