Dawe98 kérdése:
Hogy érné meg jobban? FM2 vagy AM3+
Figyelt kérdés
Gépet szeretnék venni és nem tudom milyen legyen a proci. (FM2)-nél AMD Athlon 750k lenne (AM3+)-nál fx 4100 (de nem biztos). Drágább ugyan az a teljesítményű gép, hogyha (AM3+)-ra építem? Ugyanis, azt néztem, hogy (AM3+)-nál még bőven vannak jobb procik, de FM2-nél kb. az A10 a legjobb, de az nem tudom milyen erős.
Jó lenne, ha még késöbb tudnám húzni a gépet.
2013. febr. 13. 15:15
1/5 anonim válasza:
FM2-be még jön processzor. AM3+-ba már nem. Jövő szempontjából FM2 jobban megéri.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Ennek nagyon örülök, mivel FM2-re van a mostani terv. Ment a zöld pacsi ;) (még jó kis infóért, kaphattok)
2013. febr. 13. 15:19
3/5 anonim válasza:
Szeretnél vga? Ha nem akkor FM2+A10, és úgyis lehet jelenleg bármivel játszani, maximum a legújabb játékokat lowon viszi.
Ha szeretnél vga, akkor is azt mondom hogy FM2, de akkor X4 750k.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, a VGA egy ASUS HD7770 lesz :)
2013. febr. 13. 16:09
5/5 anonim válasza:
Amellé Athlon 750K gyönyörűen illik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!