Melyik HD7870-es videókártya éri meg jobban?
Sziasztok!
Radeon 7870 vásárlása előtt állok, és azt olvastam, hogy az ASUS gyártmányú kártyáknak 20%-al jobb a hűtése, ezért úgy döntöttem, hogy ilyet vásárolok.
A pcx-en találtam ezt:
Ez 64640 Ft jelenleg.
A másik pedig:
Ez pedig 71156 Ft.
Igaz, hogy a másodikhoz jár egy ajándék egérpad, de ezt leszámítva, miben jobb a második kártya?
Látom, hogy a GPU órajele 100 Mhz-vel, a memória órajele 200 Mhz-vel nagyobb, mint az elsőnek, de ez ilyen sokat jelent?
6500 Ft-ot plusz költséget megér, vagy választhatom nyugodtan az első kártyát?
Ti melyiket választanátok?
4. válaszoló:
Volt már Sapphire kártyám, nagyon meg voltam vele elégedve, sőt, imádtam. Most is úgy volt, hogy Sapphire-t veszek, de amikor elolvastam, hogy 20%-al jobb a hűtése az ASUS-nak, akkor döntöttem, hogy akkor inkább azt veszem, főleg, hogy olcsóbb.
Nekem is Asus HD6870DC van és nagyon teszi a dolgát. Nagyon el találtak a DC hűtést. Mint a Vapor-X hűtés. Ezek jó fajta bordaval látják el a kártyákat.
Emlékszem amikor megvettem a gigabyte HD4890 zalman karit le hidaltam. Nem hűtött megfelelő kép fort a kari. Kicsit akkor el pártoltam a gigabyte és zalman termékektől. A 4890 egy kazán és rá tett egy gyökér hűtöt. Csoda hogy nem gyulladt meg.
ASUST vegyél vagy Vapor-X et. Ezek jól hűtik
7. válaszoló:
amikor döntöttem, melyik kártya legyen,akkor volt olcsóbb az asus.
Most a Sapphire olcsóbb egy ezressel. Viszont a hűtés kell a gépembe :D Úgyhogy jól jön az a kis plusz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!