Innen semmit, jó drága. Egyébként meg Samsung 840PRo, 5 év garral.
2013. febr. 12. 12:53
3/9 A kérdező kommentje:
Oké akkor az lesz, igazából megnéznétek a többi ssd-t is az oldalon, hogy melyik még olyan jobb?
2013. febr. 12. 13:00
4/9 EagleHUN válasza:
Ezek tényleg jó drágák. Én ősz végén vettem Sata3 60GB Samsungot 3 év garival 15k-ért.
Ha mindenképpen innen akarsz vásárolni akkor azt a 3k-t ne sajnáld már +30GB-ért. De mivel ezeket az SSD-ket amúgy is csak az OP- rendszerek meghajtóinak ajánlják még jó darabig, mivel a FT/GB arányuk jóval rosszabb mint a hagyományos wincseszteré, ezért szerintem túlzás a 120GB, kizárólag op rendszernek, bőven elég a 60-90GB még úgy is hogy kötelező ezeknél 20-30% üres helyet hagyni!
Nekem a 60-ason kb 20GB-on elfért a WIN7 64bit minden grafikai, zene meg egyéb programmal együtt amit használok.
40GB szabad helyem van ott tartalékba.
(Lapozó fájl kikapcsolva!)
Szóval keress egy a fent linkelteknél olcsóbb helyet és végy egy 90GB sata3-ast szerintem.
2013. febr. 12. 13:07
5/9 A kérdező kommentje:
Jó lesz nekem a kingston. :)
2013. febr. 12. 13:17
6/9 A kérdező kommentje:
Ám én is csak oprendszer tárolásra akarom, csak érdeklődtem itt hátha valaki többet tud nálam. :)
2013. febr. 12. 13:18
7/9 Osynho válasza:
Annyiért semmiképpen sem éri meg a Kingston! A 840Pro pár ezerrel drágább, + 30gb-al nagyobb, kicsit talán még gyorsabb is (persze ez lényegtelen hétköznapi használat során). Viszont a gar nem mindegy egy ssd-nél. 2 és 3 évvel láttam ezt a kingstont, míg a samsungra 5 év garancia van! Eladásnál se mindegy, meg amúgy is, biztonságot ad a hosszabb idő.
2013. febr. 12. 13:24
8/9 EagleHUN válasza:
Igazad lehet az 5 évvel kapcsolatban, lehet én írtam rosszat hogy (3), nem néztem meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!