Hálókártyánál mennyit számít?
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni. Vegyes használatra lenne, tehát fontos lenne hogy játszani is tudjak rajta, meg internetezni is. Kb 130 ezerért akarok venni, csak egy problémám van.
Hp-t néztem magamnak, azokat még lehet is venni jó procival meg vga-val, viszont a hálókártyája 10/100 Mbites, és szinte az összesnek, ami ez érték alatt van.
Asus, Acer meg a többi mint 10/100/1000 Mbites. Namost erről kérdeznék én, hogy Wifis hálózatnál ez az érték mennyire számít???
Mert úgy van megnevezve, hogy Vezetékes hálózat: 10/100 Mbit. De ha én WiFi-ról netezek, akkor ott is ilyen csökkent az érték, vagy az minden gépnél ugyanaz?
WIFI vételnél az a lényeg, hogy a 802.11 n szabványt ismerje.
Onnan már az számít leginkább, hogy a Wifi hálózatból milyen sávszélességet kapsz.
Jellemzően Lassabb és instabilabb mint a vezetékes.
Egyébként a 100 MBites vezetékes hálókártya sem lassú ám. gondolj bele! A UPC-nek és a T-homenak csak a legnagyobb internet hozzáférése gyorsabb, a Diginél pedig 80 Mbit az elméleti plafon.
A gigabites hálózati kártya akkor jön jól, ha helyi hálózaton (LAN) hentelős játékokat akartok játszani egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!