Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Core i5-3470 proci...

Roli901214 kérdése:

Intel Core i5-3470 proci mellé ajánlanátok valami alaplapot?

Figyelt kérdés

i5 3470 cpu mellé érdemes a drágább H77es chipsetes alaplapot venni? Vagy elég valami olcsobb is? Ha H77es a chipset jobban kihasznalna a processzort?

Eddig ezt néztem ki: Asus P8H77-V

Tapasztalatok? Vagy valami mást ajánlanátok ami jobban megéri? Egyébként most tervezek uj asztali gépet venni.

A konfig nagyjabol eddig igy nez ki:

Intel Core i5-3470

Asus P8H77-V

Kingston DDR3 8GB 1866MHz CL9 (2x4GB) XMP Predator Series KHX18C9T2K2/8X

Western Digital Caviar 1TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB, WD10EZEX

Radeon 7850 1GB

Tápot, házot még nem tudom. Ha marad ez a konfig ajánlhatnátok mellé valamilyet. Köszi!

2013. febr. 12. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem használja ki jobban a processzort a drágább/fejlettebb chipset sem csak több szolgáltatást nyújt, de ez a teljesítményben nem jelenik meg, drága 1866MHz-es ram teljesen felesleges i5 mellé natívan 1600MHz-ig van támogatás, sőt a tegnapi kérdésed alapján azt mondom egy AMD konfiggal jobban járnál.
2013. febr. 12. 10:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Ahham, de én ugy tudtam hogy 1600mhz feletti ramokat támogat! Már jopár kérdést kiírtm bizony, még mindig nem tudom h pontosan milyen konfigom legyen :S de ha ez a cpu marad, akkor azt mondod elég egy olcsobb lap is? a proci nagyon jo mint tesztekből kiderült... nem tudom meg e éri az mellett maradnom... vagy inkabb amd konfig.... atival... nem tudom! :S
2013. febr. 12. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Először is ATI nincs csak AMD van, igen a 3470 egy nagyon jó processzor, a memóriatámogatást rosszul tudtad, ha mindenáron Intel konfigot akarsz megveheted nem jársz rosszul i5-tel, de addig nem fogsz vele játszani míg a vga-t meg nem veszed mellé - azt meg te tudod, hogy ez mennyi idő és mennyire fontos neked a játék.
2013. febr. 12. 10:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazad is van akk asszem sporolok! :D
2013. febr. 13. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!