Alaplap vagy processzor lehet?
Figyelt kérdés
Leáll a gép és amikor elindítom kb 1-2 másodpercet megy majd leáll..a videókártya ventilátora kivételével minden bepörög arra az időre amíg megy. Eleinte tápegységre gyanakodtam de másik tápegységgel is ez van, a videókártyát is néztük máshol müködik a ramok is jók, a winyónak sincs semmi baja...de nem tudom mi okozhatja ezt. Első leálláskor még elindult és azt írta hogy a beállítások elvesztek és a biosban kellett volna mindent újra beállítanom, így elég valószínű hogy alaplap gyanús szerintem.2013. febr. 12. 08:37
1/3 anonim válasza:
Amikor ezt először csinálta akkor mit csináltál a gépen.Játszottál vagy csak neteztél stb.?
2/3 anonim válasza:
Az alaplapi kondenzátorok közül nem púpos valamelyik?
3/3 Johnye84 válasza:
Nekem is volt ilyen....Nekem a ház volt zárlatos ami hazavágta az alaplapot. Ugyanezek voltak a tünetei. Házcsere lesz ebből, meg lehet, hogy alaplapot is kell cserélned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!