Melyik CPU-t játékra? Intel Core i5-3470 vagy Intel core i5-3350P?
Melyik a jobb? Melyik éri meg jobban? és ez az alaplap jo lezs hozza?
Asus P8H77-V
Elore is köszi, szemelyes tapasztalatokat vagy hozzaertök tanacsat varom!
"Már hogy ne volna? Asus P8H77-V nézz utána jobban."
Inkább te nézz utána, az integrált videóvezérlő a processzorban van, a lapon csak a kivezetések vannak, de mivel a P jelölésű processzorban le van tiltva a grafikus vezérlő így hiába van a lapon kivezetés nincs mivel összekapcsolódjon.
Javasolnék egy olcsóbb AMD konfigot játékra és akkor nem kell várnod x ideig hogy használni tudd a rendszert, hd7850 mellé egy olcsóbb/gyengébb processzor is megfelelő.
Okey akk én tudtam rosszul bocsesz. Mert ugye azt irtak a lap mellé h integralt grafikus vezerlő: van.
Már 2 hete ezen filozok. De ha amd konfig akk milyet? az fx-ektől kicsit tartok ami eddig szoba jöhet aza phenom 2 965 jo arba van es jol mennek rajta a jatekok... de az melle milyen alaplapot vegyek? azt még máig nem döntöttem el pedig már kineztem joparat ilyen asrock extreme4 felesleges ugye hasznalnam ki a 3 pci express slotot, talan az extreme3 vay inkabb asust? nem tudom javasolhatnal egy konfigot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!