Aron9000 kérdése:
Valaki tud mondani egy jól szellőző számítógép házat?
Figyelt kérdés
9000ft alatt!2013. febr. 11. 21:04
11/11 anonim válasza:
Bocsi még annyit hozzátennék hogy a Vaya is ezek szerint ugyan olyan kartondoboz mint az általam említett Mtech. semmivel nem nagyobb az anyagvastagsága. 5Kg a tömege.
míg az Mtech-nek 7. valamennyi. csak nehogy azt mondjátok hogy a ventillátor ilyen nehéz benne.
Tudom most az következik hogy mindenki jól leolt amiért nem hiszem el hogy egy márkás 9000Ft-os ház szálcsiszolt alumíniumból van de komolyan nem érdekel hogy ki mit gondol. én nemhiszek a csodákban és biztosíthalak arról hogy semmivel nem külömb a vaya azon kívül hogy Sharkoon van ráírva. aki nem hisz az nézze meg az Mtech Nobe vagy akármelyik nem 6000Ft-os házat ahogy énis tettem és azután ítéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!