Sapphire HD7950 3GB DualX OC vs Asus GTX 660 TI DC2O?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb játékra? Egy Intel I7 860-as mellett lenne.2013. febr. 11. 19:13
1/9 Rasta Joint válasza:
2/9 anonim válasza:
Egyik sem reumás csiga, szóval mindkettővel jól járnál.
4/9 kamikaze17 válasza:
bf3 nal nem erosebb a 7950 a 660ti tobb fpst produkal ha mar rogton ramondjatok hogy joval erosebb
http://www.youtube.com/watch?v=kTujzlj11I8
3:36 nal meg lehet nezni a grafikont
5/9 kamikaze17 válasza:
es azert itt sem latszik joval erosebbnek a 7950
6/9 kamikaze17 válasza:
ugy latszik sokan nincsenek tisztaban a kartyak teljesitmenyevel gondolom valakitol hallotta hogy az amd az nagyon jo vga akkor mar az nv nem lehet olyan jo es rogton ra van mondva hogy az sokkal erosebb en mar sok vgat kiprobaltam es bizony sokszor lehetne veszekedni mellyik a jobb es sokszor meglepodtem hogy mit tud produkalni pl egy gtx 670 egy 7970 ellen sokszor bizony verte a 7970 et vagy egyenlo teljesitmennyel birt
7/9 Rasta Joint válasza:
Nem én találtam ezt ki. Nézd meg a PH!-s tesztet, belinkeltem az első válaszban. Összességében erősebb a HD7950,ez van. Persze a GTX 660 Ti-vel is tud Ultrán játszani,de ha azonos áron megkapja az erősebb HD7950-t, miért ne azt vegye?
8/9 kamikaze17 válasza:
csak az van hogy sok tesztnek nem mindig lehet hinni oda azt irnak amit akarnak a heveromnak pl 7970 e van nekem gtx 670 es crysis 3 bf3 full hd felbontasban nekem phenom II x6 1055t proci az ove szinten phenom II de 1100t es a gtx 670 em tobb fpst produkal mint az a 7970 ene es ez nem teszt hanem sajat szemunkel lattuk en mar csak ezeket a teszteket fel szemmel nezegetem mert sokszor eleg fura informaciokat irnak oda
9/9 kamikaze17 válasza:
meg valami ezeket a teszteket ahany helyen megnezed annyi féle lesz mindenhol mas eredmenyek jonnek ki de minden esetre ezekkel a vgakkal mar azert lehet komolyabb felbontasokon is jol jatszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!