Hogyan lehet kiiktatni a számítógép bekapcsolásakkor jelentkező csippanásokat? Nekem összesen 3-mat csippan minden alkalommal.
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 11:56
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg memóriahiba, BIOS-tól (alaplapttól) függően.
3/10 anonim válasza:
megjavíttatod, és akkor, csak egyet csippant induláskor!
4/10 anonim válasza:
ha ki akarod iktatni, forraszd le, a zimmer egyik vezetékét. (de ezzel csak a csipp. szűnik meg, a hiba továbbra is megmarad), és egyszer csak azt veszed észer, hogy nem indul a WIN.!
5/10 A kérdező kommentje:
értem, hogyan néz ki ez a hangszóró?
2013. febr. 11. 12:47
6/10 Lajos54 válasza:
Szerintem inkább a hiba okát kellene megkeresni, mert hogy hiba van, az biztos. Elsőként a memóriakártyáknál érdemes keresgélni (már ha több van), ha csak egy van, átmenetileg egy másikkal (vagy ezt egy másik gépben).
Ugyan a vezeték leforrasztása is elhallgattatja, de fejfájás esetén se a fej levágása a legjobb módszer! :)
7/10 anonim válasza:
kb. 10 mm átmérőjű, kör alakú, 2 vékony vezetéken lóg, általában a gép padlólemezén találod meg....
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, igen olvastam, hogy a Ram körül lehet gond, lehet átrakom másik foglalatba mind kettőt, a memóriakártyával nem hinném, nemrég cseréltem, a réginél is így csipogott
2013. febr. 11. 13:57
9/10 anonim válasza:
Azonos típusúak a memória modulok?
Ha el lett állítva a BIOS-ban a memóriák időzítése, FSB, stb, esetleg azt állítsd vissza gyári értékre.
10/10 A kérdező kommentje:
ezeket nem lehet állítani a Biosban, de nyáron tervezek új gépet venni, addig bírja ki :)
2013. febr. 11. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!