Miért nem működik a pendriveom?
Sziasztok!
Van egy 4 gigás SanDisk pendriveom. Eddig semmi baj nem volt vele, működött rendesen, de aztán ma bedugtam a gépbe és először is újra el kezdte telepíteni a drivert (ami nem baj, csak leírtam), és fura az is, hogy nem világít, aztán miután felrakta rákattintok és írja, hogy formázni kell, hogy használni tudjam. Belépek a formázás menübe, először is azon akadtam ki, hogy a mérethez azt írja, hogy 16 MB (????????)
Mindegy, rámegyek, hogy formázás és nem csinálja meg, kiírja, hogy a Windows nem tudta befejezni a formázást...
És még mindig nem világít...
Ez mitől van? Miért nem működik a penyó?
Van vmi program, ami helyre tudja rakni?
(már nem garis, és nem is Én vettem, blokk sincs, szóval vagy program vagy kuka)
Előre is köszi a segítséget!
Milyen régi? Mennyit volt használva. Elvileg a pendriveok sem tartanak örökké, bár nagyon sokáig kellene bírniuk. Elvileg 10000 írás-olvasás felett már jelentkezhetnek problémák: [link]
Programról nem tudok, ami helyreállítaná, ettől függetlenül lehet, hogy van.
Remélem tudtam segíteni.
Húha, hát megvan már egy pár éve, de nem használtam minden nap és amikor használtam, akkor sem egész nap vagy hosszabb ideig...
Köszi a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!