Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha hálózatról használom a...

Ha hálózatról használom a laptopot, akkor az aksit ki kell venni? Mit tanácsoltok? Hogy jobb?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell kivenni.

(De ebben az ügyben van pár városi legenda.)

2013. febr. 9. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
A telefonból se veszed ki az akkut ha töltőn van.
2013. febr. 9. 18:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Első, igen, tudom. Pont itt a gyakorin olvastam, hogy jobb ha ki van véve, ezért kérdeztem. :)
2013. febr. 9. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze, a boltban is baromságokat mondanak amikor veszel valamit amiben akku van.

Ha kiveszed azzal nem lesz semmivel se jobb.

Sőt. Az önkisülése miatt úgyis lemerül, ami nem tesz jót neki.

A feltöltött állapot nem káros.

Ne aggódj, a kezelési utasításban vastag betűvel írnák ha ártanál bárminek a ki nem vett akkuval.

Nekem 3 és fél éves a gépem, egyszer vettem ki az akkut hogy megnézzem milyen. 5 óra üzemidőt fut ha kihúzom a konnektorból. Ha takarékosra állítom akkor hatot is.

A cellák szulfátosodása jellemzően a mélykisülés miatt fokozódik. Azért írom hogy fokozódik, mert a természetes használódás része, csak nem mindegy hogy milyen mértékben.

2013. febr. 10. 07:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi szépen a részletes választ! :)
2013. febr. 10. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!