Ez a konfig jó a gta 5-höz meg hasonlókhoz?
Figyelt kérdés
GeForce GT 630
AMD Bulldozer FX-8150
8 GB Kigmax nemtommilyen (már megvan)
Win7 Ultimate 64bit (már megvan)
dx11(már megvan)
2013. febr. 9. 18:16
1/7 anonim válasza:
nem nem és nem ilyen føs vkarit nem szabad venni. menyi a keret ?
2/7 anonim válasza:
ez a konfig ugy szar ahogy vanxD :D jobb lenne leirnád mennyid van konfigra és mi kell bele:D amugy a gta5 nek a gépigényét se tudni..de az a videókártya EGY szarkupac:)
3/7 anonim válasza:
Gt630 egy fos ne várj tőle semmit
gta5 végképp ne
bf3 megy mediumon 30-40fpsel ilyen konfigon ennél többet ne várj
ilyen proci mellé ilyen fos kártya.... ki se használná amit tud... bőven elég egy i3as proci + egy hd7770
4/7 anonim válasza:
8 magos amd + gt 630 = katasztrófa
ez a kettő kb. 60K ennyiből vehetsz egy Intel Core i3-at, és egy Radeon HD 7770-et!
5/7 A kérdező kommentje:
hát igazából karácsonyra szeretném megvenni addig kb olyan 90-100ezer jön össze remélhetőleg + azután ballagás de annak a nagyrészét inkább telefonra költeném szal olyan 120000 de vidikarit azt most akarom húsvétra, mert kijön a gta5 és megszeretném venni xboxra de a buldozerhez ragaszkodom mert nagyon amd-s vagyok és azért ilyen fos vidikarit választottam mert most kéne húsvétra és kb 18-20-em van addig rá, de akkor inkább várok :D
2013. febr. 9. 19:29
6/7 anonim válasza:
7770 se egy nagy dolog,ha gta v a cél,nekem ilyen kártyám van és sztem tuti nem fogja maxon vinni,a FC3-al is 1920-ba már high grafon kell játszani.
7/7 A kérdező kommentje:
és akkor e mellé egy hd 7870?
2013. febr. 12. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!