Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik videokártya a jobb?

Sün18 kérdése:

Melyik videokártya a jobb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 8. 23:47
 1/7 Komplikato ***** válasza:

Hááát, a második kártyán van 2GB GDDR5 memória, amit bizonyos szituációkban ESETLEG ki tud használni.

Ezt leszámítva senki nem gondolhatja, hogy néhányszor tíz MHz különbség akár mérési hibán belüli sebesség különbséggel jár. Szerintem még 1-2 száz MHz se.

2013. febr. 8. 23:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Videókártyákon a magórajelet, meg a szélessávot nézd. Egy régebbi, de 256bites kártyán is elfutnak az újabb játékok.
2013. febr. 9. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:

7770ből olyan vegyél ami 1gb-os és abból is a legolcsóbbat.

Ez a kártya még nem elég erős, hogy ki tudja használni a 2giga vramot, előbb fog elfogyni a gpu mint mielőtt szüksége lenne erre. Ha pl. hd 7850/gtx 660 szintjén gondolkoznál ott érné már meg a 2gb mivel a mai játékok már szeretik, viszont azok picit erősebbek/drágábbak is.

2013. febr. 9. 02:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó valszeg a Gigabyte-ot fogom venni mivel Gigabyte alaplapom van, köszi a segitséget! :D
2013. febr. 9. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Annak nagyon köze nincs amúgy a dolgok működéséhez gépen belül, hogy egy gyártótól való-e pár alkatrész vagy sem, szóval szerintem dönts ár/hűtés/hány év gari lesz rá alapon.
2013. febr. 9. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Én asust vennék, a gigának mostanában nincs jó híre.
2013. febr. 9. 14:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! :D
2013. febr. 13. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!