Ennyi pénzért ez jó gép összeállítás játékra?
+ talán egy 60gb-os ssd-ben gondolkoztam,de az még nem biztos,úgy már drága lenne.
Frankó gép lesz.
Nagyon.
De figy, inkább a RAM-okat cseréld le ADATA-ról Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz CL9-esre. Az 100% hogy jó.
Az ADATA nem túl népszerű márka, ebből is látszólag nem olyan jó. De te döntöd el :)
Ezzel rögtön le is faragtál kb. 4000 forintot, amivel beleférhet egy FX-6300.
60GB-os SSD-t játékos gépbe nem érdemes megvenni. A Windows mellé kb. egy-két játék fér fel rá és tele van (ami szintén nem jó). Ha nem arra teszed a játékot, akkor még a rövidebb betöltési időből sem profitálsz, amit hozzáadna.
Az olcsó SSD-k ráadásul MLC vagy TLC memóriások, amik kisebb élettartamúak és lassabbak, ez kombinálva a kis tárterülettel (további élettartam csökkenés) nem teszi túl jó vétellé őket.
SSD-t szerintem CSAK SLC chipest érdemes venni és legalább 120-128GB méretűt. Ezek kb. 35 ezer kürül kezdődnek.
"Az olcsó SSD-k ráadásul MLC vagy TLC memóriások, amik kisebb élettartamúak és lassabbak, ez kombinálva a kis tárterülettel (további élettartam csökkenés) nem teszi túl jó vétellé őket.
SSD-t szerintem CSAK SLC chipest érdemes venni és legalább 120-128GB méretűt."
És mennyi az élettartama pl egy mlc-s ssd-nek? :) Tönkre fog menni 8-10 év múlva? Érdekeljen ez engem? :) Ezek szerint az a sok-sok ember mind hülye, aki ilyet vett?
Milyen slc-s modelleket lehet kapni(nem szerverbe valót)? Hirtelen csak az Intel 313-ast találtam, ami 20gb-os és 30ezer környékén megy. Cserébe legalább lassú. :D Van más alternatíva is? Ezzel nem vagyok tisztában.
Ne úgy gondoljatok már egy ssd-re, hogy hogyha nem pátyolgatod elromlik...
Elolvassátok ezt a sok hülyeséget, életetekben nem próbáltatok ki több ssd
Istenem...
Na jó nem mondok semmit inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!