Milyen Videokártyát tudtok ajánlani 60. 000 Ft-ig?
A 7850 est mar sokszor hallottam de nekem valami erősebb kellene. És ha tudnátok ajánlani nekem egy erősebbet 60.000 ft-ig akkor nagyon hálás lennék.
A válaszokat előre köszönöm.
Ipon-on van msi/asus 61/63ért.
Amúgy nem tudom, lehet a 7870nél gond volt bár én nem hallottam senkit sem még panaszkodni de nálam a 7850es sapphire kártya tökéletesen megy mióta csak megvan o.o
"Sapphire-t semmiképp ne vegyél. Ótvar külső cégeknek adták ki a lapok megépítését, és ritka szar elemek kerültek rájuk. 100 ból 90 kártyának baja van, elmegy a kép, dvi-vga csatlakozóval vibrál, átlagnál sokkal hangosabb coil whine (nagy terhelés mellett visítanak a tekercsek), nekem személy szerint még 1 tekercs is megsült (nem 20k forintos konfigban volt a kártya), és a dual-x cooler is egy rakás fos, amiket ezekre a típusokra rátesznek. Maga a 7870 egy remek választás lenne, jól bírja a húzást is, csak NE sapphire-t vegyél."
Én is meg több ismerősöm is HD7850/7870 tulajdonosa (sapphire) és SEMMI bajuk nincs már fél éve...
Az én Dual-X-es 2 gigás 7850-em 1050/5600 mhz-n megy stabilan és 65 fok fölé nem megy, ha saját magam állítom be a ventiket akkor 62 a max.
És egy rakás fos, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!