Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Please help rendszerhűtő?...

Please help rendszerhűtő? Nagyon fontos?

Figyelt kérdés

A szüleim 3 éves dell gépébe vettem egy új chieftec rendszerhűtőt,amin a gyári-hoz képest eggyel több,azaz két csatlakozó van.

a kisebbik,amit be akartam dugni az előző hejére,nem jó ! mert kisebb mint ami kéne..

van egy másik,széles és keskeny csatlakozó,amiben van 2 db tű szerű valami,amit a tápra kéne kötni..

2013. febr. 7. 22:43
 1/6 A kérdező kommentje:

és az a probléma,hogy nem találtam olyan tápkábelt a gépben,ami " szabad " lenne..

létezik,hogy nincs + tápkábel a gépben ?

2013. febr. 7. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
A Chieftec hűtő típusát, ha megadnád.
2013. febr. 7. 22:46
 3/6 A kérdező kommentje:

sajnos most pontosan nem tudom....

de kb így néz ki : [link]

2013. febr. 7. 22:48
 4/6 A kérdező kommentje:

sőt,szerintem pont ilyen van nekem...

ráadásul az öcsém aki megvette,elvitte magával a cserére szoruló gyári hűtőt,és úgy kérte hogy olyat adjanak ami jó lessz hejette,és ezt adták

2013. febr. 7. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ok. Látom. Nos, ha nincs a rendszerhűtő számára csati az alaplapon, akkor kell használjad a vastagabb tápcsatlakozót. Ha az sincs szabad, akkor venni kell 1 tápelosztó Y kábelt. PC-s boltokban fogják tudni. Főleg, ha viszed a ventit és megmutatod, elmeséled, h mit szeretnél. Sok sikert!
2013. febr. 7. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. febr. 7. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!