Jó minőségű laptopokat gyárt az ASUS?
Figyelt kérdés
Milyen minőségű notebook-okat gyárt az ASUS? Mennyi egy ASUS laptop élettartalma? Minőségben melyek azok a márkák amelyek a legközelebb állnak hozzá?
Már rég venni akartam egy új gépet. Múlthéten csak úgy véletlenszerűen sétáltam át a plázán és közben nézelődtem. Amikor is megláttam egy ASUS K55A típusú notebook-ot. Eleget téve régi vágyamnak hogy végre vegyek egy új laptopot a régi Acer Aspire 5315-ösöm helyett, hát megrendeltem. Jövőhét pénteken szállítják ki de már nagyon izgulok. :) De mivel még sose volt dolgom egyetlen egy ASUS árúval sem így úgy gondoltam informálódok a márkáról. Nekem nagyon tetszett! Tényleg jó minőségű márka az ASUS?
2013. febr. 7. 20:58
1/4 anonim válasza:
Változó, hasonló árkategóriában egyik gyártó sem tud kiemelkedően jobb minőségű laptopokat építeni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi válaszaitok! Természetesen megy mindkettőtöknek a zöld ujjacska! Nem bántam meg a vételt egyáltalán. Szép, árát teljes mértékben megérő, nekem megfelelő teljesítményű laptop szerintem. Bár a boltban még ezen kívül a Lenovo G580-as tetszett. Szép volt, jó árban volt, és a tudása is azonos szinten volt az ASUS-ével. Én mégis inkább az ASUS-t vettem meg, nem tudom miért, talán mert egy kicsit jobban tetszett a külseje a lenovo-nál. Szerintetek jól döntöttem hogy nem a nála kicsit olcsóbb, szép, azonos teljesítményű Lenovo-t választottam? Bár én akár melyiket választottam volna ugyan úgy örülnék mind a 2-nek. :)
2013. febr. 7. 22:25
4/4 kamikaze17 válasza:
nekem van egy 5 eves asusom es raadasul 3 even keresztul rengeteget jatszottam rajta nem volt akkor meg asztali gepem most a parom hasznalja ejjel nappal be van kapcsolva es semmi gond nincs vele nem is tudom hogy van stabilan mukodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!