Mikor kell újrapasztázni egy procit?
Figyelt kérdés
Az enyémnek még van,igaz vékony rétegben és helyenként nincs,de nincsenek melegedési problémáim.
Újra kéne pasztáznom?Ha netán igen,akkor kis mennyiséget kenjek rá?
Olvastam hogy a proci közepére egy pötty és amikor rakom rá a hűtőt akkor az úgy is szétnyomja rajta :)
2013. febr. 7. 17:36
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és milyen gyakran?
2013. febr. 7. 17:37
2/2 Komplikato válasza:
A milyen sűrűn az függ a proci melegedésétől és magától a pasztától is. Például a Sapphire a videókártyáira egy időben olyan pasztát használt, ami teljesen bekeményedett 6-12 hónap alatt és újra kellett pasztázni. Procinál évente 1x nem árt szerintem. De szerintem inkább arra kell figyelni, hogy ha már 10 fokkal több, mint szokott lenni akkor jöhet a paszta csere, ha nincs vele gond, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!