Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A fleshelt xbox ugyanolyan jó...

Dáwidd kérdése:

A fleshelt xbox ugyanolyan jó mint ami nincs fleselve? Vagy lassab vagy alapból van valami. Külömbség?

Figyelt kérdés

2013. febr. 6. 18:43
1 2
 11/16 anonim válasza:
RGH és még multizhatsz is, és nem kell se live se dual nand.
2013. febr. 7. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Az az elmélet miszerint olcsóbb a flashelt téves nekem 3 gépem van itthon most jelen pillanatban a flaseltet 20-ért viszik a simát 9 ért a csipeltet 15 ért és a simát nem igazán szeretik akikkel eddig találkoztam azok mind azzal faggattak hogy nem e lehetne flashelni de én ilyet nem vállalok vegyél csipet ozt meny haza kb ezzel rázom le a kedves ismerősöket ugyebár majdnem mindenkinek van már internete és ki ne szeretné a változatosságot mikor 2-hét alatt kijátszok egy játékot így nekem többet ér ha viszi a biztonsági másolatokat!

a különbség meg a játékok árában látható ha te írod kb 100ft ha veszed akkor valszeg enek a többszöröse amit ma már nem minden ember engethet meg magának azért hogy vegyél egy eredeti gamet és ráunj és porosodni hagy a gépet azért meg nem éri meg ragaszkodni az eredetihez szerintem!

2013. febr. 7. 21:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem értem én sem az embereket inkább a mennyiségre mennek mint a minőségre ha nincs 100 másolt játékuk az Xbox-hoz egyből betegek lesznek.Ha egy Xbox-ot megberhelnek ugrik a garancia és egy csomó opció amiért normális ember konzolt vásárol.A sok idióta itt huhog hogy nincs pénze játékra de internetre,PC-re, meg az okosításra volt és van pénz aki igazán csóró az azt sem tudja mi az internet.Hánynom kell tőlük és a gyenge kifogásaiktól.Azelőtt is az ilyen looser-ek sírtak "hogy juj 3LED-es lett a boxom mit tegyek?"hát ha nem érdekel a garancia akkor mit nyavajogsz mint a kismacskák.Aki nem nyúlt a gépbe annak az MS 10 napon belül kicserélte csak a cigók szívták meg.Remélem ezeknek a "szegény embereknek"akiknek kajára is alig jut de internetre meg minden másra bőven van de a játék drága álom marad a Nexgen konzol.Ahhoz meg pofa kell hogyha valami baj van a gépükkel akkor innen várják a választ miért nem odamennek válaszért ahol össze kókányoltatták a gépüket?Az én barátaimat nem veti fel a pénz de egyikük fejében sem fordulna meg hogy belepiszkáljanak a gépükbe és co-op közben csak nevetünk a sok looser-en hogy miből is maradnak ki.
2013. febr. 8. 06:52
 14/16 anonim válasza:

Kedves kerdezo!

Nekem flashelt boxom van. Teny h ugrik a garancia de ha nem akarsz fizetni a jatekokert mert sokallod erte a penzt akkor megeri de csak ha megfeleloen utananezel, kerdezel stb...

Neten lehet vele jatszani mert letezik olyan h netes flasheles csak nagyon kevesen talaljak meg a megfelelo embert aki jol csinalja v titkoljak v nem tom. Annyi h elovigyazatosnak kell lenni pl: csak olyan masolt jatekkal jatsz online amit leellenorzott es engedelyezett az abgx360 nevu progi, ne az addigi offline profiloddal menj livera hanem csinalj ujat, es ne engedd a leellenorzetlen adatokhoz a liveot.

Az a jo ebben a flashben h nem kell ujraflashelni a boxod "frissiteni a dasht meg ilyenek" kulso beavatkozassal azert h jatszhass uj jatekokkal. Hanem nyugodtan frissithetsz netrol. Sztem jobb de azt nem mondanam h nem lenne jobb teli lenni penzel es szűz geppel jatszani.

2013. febr. 8. 18:23
 15/16 BM-Striker ***** válasza:

Off topic, de 1-2 darab játék árából már meg van a flashelés költsége, és már 5-10 játék esetén is megéri anyagilag.

Ja és a muliplayer fizetős.

2013. febr. 9. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Megy ám vita de még azt sem tudjuk hogy a kedves kérdező melyikről érdeklődik classic vagy 360-n!!!!!!!!!

A 21:57-nek meg üzenem hogy az a lúzer aki anyuék pénzével könnyen beszél majd ha leteszed a fizud az asztalra és elgondolkodsz mire menyit költhetsz na akkor menő leszel ja és a garanciád is lejár majd egyszer de az olyanok mint te nem javittatnak hanem vesznek egy újat igaz ezért szeretem én az ilyen embereket mindig meg nevetettnek mikor olyanról beszélnek amiről fogalmuk sincs de sebaj majd idővel !

2013. febr. 9. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!