A hangkártyát a tv melyik audio IN -jével kössem össze?
A négy lehetőség közül melyik működik?
Az első három ugye RCA csatlakozó?
1)
AV IN, AUDIO R/L
2)
DVI IN, AUDO R/L
3)
COMPONENT IN, AUDIO R/L
4)
PC IN, AUDIO jack
Csak az utolsóhoz van kábelem (jack-jack), ha a többi RCA. Úgy sejtem, az utolsó IS működik, de az első három egyike szintén.
Köszönöm nektek! :) Igen, monitornak használom a HD Ready tévét. Ha jól értem, ha valaki véletlen rosszul dugná össze, meghibásodást nem okoz, ugye? Legfeljebb nem szólal meg?
Ó, ez jó hír, a jack-be! :) Csak jack-jack kábelem van. Szóval egyik vége a hangkártyába, a másik vége a tévé PC IN audio jack-jábe? Jól értem? :)
És a harmadik új kérdésem: mindegyik, említett dugaszolást, összekötést elvégezhetem a tévé és a számítógép bekapcsolt állapota alatt is?
És számít az összekötések sorrendje?
Bocsánat, de kérdések sora merül fel bennem... a sokadik, ehhez. :)
Kaptuk valakitől a tv-t és a vezeték nélküli fejhallgatót, az illető ezt a fejhallgatót csak ehhez a tévéhez használta. Az illető nem elérhető, ezért kell megkérdeznem valakitől az alábbit is:
Más tévékészülékhez, és bármi más eszközhöz nem használható ez a fejhallgató? Ha máshoz kötnénk a fejhallgató jel adóját, okozhatna meghibásodást?
(Ha kell írok adatokat a fejhallgatóról és a tévéről.)
Próbálj lehiggadni és ne igyál több kávét.....:)
Tulajdonképpen milyen videó kimenet van a számítógépeden? Nem véletlenül HDMI az a kimenet?
Egy másik, szintén kedves segítő válaszban, amelyet egy másik kérdésemnél kaptam, kihangsúlyozta, hogy kizárólag kettő kimenet van a tévé hátulját! Egyébként láthatod a fotón, bár én ne mértek hozzá eléggé, az illető ezt mondta: csak a legalsó, a scart, ami kimenet, és csak az AUDIO OUT jobb/bal RCA, ami kimenet a tévén, más nem!
Várom a sok-sok új kérdésemre a válaszokat tőletek, előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!