Zolika217336 kérdése:
Létezik vezeték nélküli bill. vagy egér ami nem elemmel működik? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 08:13
12/13 anonim válasza:
A vezeték nélküli-n van a hangsúly.
Ha csak ezzel az egérpaddal működik akkor ott vagyunk ahol a part szakad ugyanis az vezetékes és elég rövid a kanóca.
Ha a nappaliba rázörrented a gépet a nagy kijelzős TV-re és távolabbról szeretnéd használni ezzel fackhatod.
A rádiófrekvenciához delej kell a delejhez meg delejtároló.
Csapolhatunk mi szél,nap,hő akár nullpont energiát akkor is kell tárolni valahol.Jelen fizikai állás szerint E=mc2.
Majd ha ez változik akkor nem kell tárolni.
13/13 jjj235 válasza:
Szerény véleményem szerint belső akkumulátoros egérre gondolt a kérdező. A mai napon döntöttem el én is, hogy olyat akarok, így jutottam el ide. A billentyűzet már keményebb dió, mert olyanról nem hallottam, de tartom kizártnak, hogy az is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!