Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a konfigról?

Figyelt kérdés

10 éves rozoga ATX ház :)

Asrock FM2A75 Pro4

AMD A10 5800K

Kingston HiperX 1866Mhz

Segate 320GB HDD

A gépet esetenként játékra is használnám,de számomra nem az Ultra FULL HD felbontás a lényeg.

2013. febr. 5. 20:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A 80+ a hatékonyságot jelöli,nem az energiatakarékosságot.:P

Amúgy a Hexa 400-as nem Bronze,csak sima 80+ minősítést kapott.A Raiderek kaptak 80+ Bronze-t.

Igen,az alaplap 8 tűst is képes fogadni,de 4 tűssel is vígan megy.Csak bizonyos értéken felül kell a 8 pines csati,ami egy Trinity sosem ér el.(így most kapásból 130W kb.)

2013. febr. 5. 21:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen és a hatékonyság szerinted miben nyiilvánul meg?

nem abban hogy 550W felvétele mellett 500W-ot képes leadni???

Tudom hogy működik 4 tűsesel is nem egy gépet raktam már össze amiben régebbi táp volt de nemhinném hogy az általad említett táp bármiben jobb mint a hexa. bár látom eléggé otthon vagy a témában

2013. febr. 5. 21:16
 13/15 A kérdező kommentje:

"nem abban hogy 550W felvétele mellett 500W-ot képes leadni??? "

Igazad van,nem figyeltem az előbbi válaszodra eléggé.

Köszi a segítséget. :)

2013. febr. 5. 21:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Nah mindegy én azért javasoltam erőebb tápot mert gondolom később azért szeretnél mellé egy erősebb kártyát is.

mivel szerintem az A10 inkább rövidtávon jó de hosszútávon semmiképp.

viszont elég szépen futnak rajta a játékok. de gondolom nem szeretnéd évente cserélni a cuccokat benne és kitudja mit hoz a jövő :)

2013. febr. 5. 21:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát nem,nem az a fajta ember vagyok,aki hetente gépet cserél.Majd talán a 8xxx szériából választok egy középkategóriás kártyát.De egyenlőre bőven elég nekem az IGP,úgy sincs időm órákat játszani. :)
2013. febr. 5. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!