1GB DDR2 1066 Mhz! Vagy ki kapcsol vagy ujraindul!? TÖbb lennt?
Figyelt kérdés
1GB DDR2 1066mhz es ramom de nem mért nem jó??? az a baj hogy amikor belerakom a gépbe akkor vagy ujraindul 1 mp percenként (kép nincs ) de megy a gép, mért van ez?? vagy be se kapcsol a gép. már a biosba is átraktam a mhz 1066 ra! mi lehet a gond??? pls gyors válasz kérek :)2013. febr. 5. 19:59
2/11 anonim válasza:
Lehet kevés neki a feszültség. vagy hibás a RAM
3/11 anonim válasza:
lehet hogy vírusos (ha használt)
4/11 anonim válasza:
vírusos RAM? nekem ez újdonság. tudtommal a Random Adapting Memory ha nincs feszültség alatt egyből elfelejt mindent
5/11 anonim válasza:
pedig van egykét olyan vírus ami megmarad benne bár ritka ! (informatikus vagyok)
6/11 A kérdező kommentje:
Igen használt a RAM !
2013. febr. 5. 20:06
7/11 A kérdező kommentje:
elvileg el kéne fogadja !
gépem:
Intel Core 2 Duo E6550
2Gb ddr 2 /800/1066 mhz
256 mb pci e videó SM3.0
400w táp
2013. febr. 5. 20:08
8/11 anonim válasza:
lehet hogy a gép nem érzékeli !!!
9/11 anonim válasza:
énis az vagyok.
a biosban nézd meg hogy milyen értékek vannak beállítva. ha lehetséges tedd az összes memóriabeállítást Auto-ra
10/11 anonim válasza:
probáld meg azt ha van még egy géped és működik abból szed ki a memóriát és rad be a gépedbe és ha akkor elindul akkor a memóriával van a baj !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!