Szerintetek az Intel E3400 kitudja rendesen hajtani a Gigabyte HD 7750 OC-t, vagy vennem kell új processzort?
Figyelt kérdés
A gép tehát ez lenne:
CPU: E3400
GPU: HD 7750
RAM: 4Gb 1333MHz
Nagyrészt játékra használnám, a kisebbik részben pedig a médiával foglalkoznék, gondolok itt a Cinema4D-re, vagy a Sony Vegasra.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
2013. febr. 5. 18:58
1/7 anonim válasza:
ez játéktól is függő , de lényegében kihajtané max néhol maradna benne -10,20 % , manapság procit érdemesebb venni a 4 magért a legtöbb mai game könyörög , csak hát az alaplapod lg775-ős amire már nem gyártanak procit így azt is kellene cserélned vagy használtan venni quad procit azok meg ahoz képest nem olcsók, azért még jó pár játékhoz elég lehet a 2 mag de nem ártana cserélni majd ha lesz pénzed későbbiekben egy phenom x4 945/955 960 be procira + am3+ alaplapra csak az olcsóság és a teljesítmény aránya miatt írtam ezeket
2/7 anonim válasza:
Egyátalán van hozzá megfelelő tápod,ha már mindenképp 775-be fektetnél?
3/7 A kérdező kommentje:
Ezt a processzorújítás dolgot alaplappal együtt gondoltam, merthogy ehhez a foglalathoz tényleg nehéz, vagy talán nem is lehet egy jó CPU-t találni.. De nem ez volt a kérdésem :D
2013. febr. 5. 19:25
4/7 anonim válasza:
És milyen tápod van?
Mert oké hogy akarsz új procit meg lapot is,de ha a szar a táp,akkor nem tennék bele egy 25 ezres hardvert.
5/7 anonim válasza:
szerintem hd 7770 -et vegyél inkább és a későbbi újítás során megfog valamelyest tátosodni még az a kártya ha kap 4 magot
6/7 anonim válasza:
hát igen ilyen nagyon noname tápok alá nem ajánlott , pl codegen ,hkc meg társai
7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, de én ezekkel tisztában vagyok.
2013. febr. 5. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!