Ennél jobb gép létezhet? Mikor avulna el? 10-15 év? :D
1db ASUS Z9PE-D8 WS *(Intel s2011)
2db Intel Core i7-3970X Extreme 3.50GHz BOX
2db CORSAIR Dominator Platinum DDR-3 32GB/2400 KIT *(CMD32GX3M4A2400C10)
1db BLU-RAY Writer USB ASUS SBW-06C1S-U*(USB,feket)
1db Samsung 512Gb SSD 840 Pro Series *(MZ-7PD512BW)
1db Western Digital 4Tb SATA-III 64Mb HDD RAID*(WD4000FYYZ)
4db ASUS nVidia GTX690 4Gb*(GTX690-4GD5)
1db Corsair Obsidian Series 800D*(midi, fekete)
1db Enermax 1500W Platimax *(EPM1500EGT)
összesen: 1 952 300 Ft
bruttó: 2 479 421 Ft
Na milyen?:D
15 év????
5 év és átlagos gép lesz...
-.-"
Olvasd el mégegyszer: :D!
de csak akkor ha működőképes marad
teljesítménye átlagos fogyasztása rohadt magas
ha tényleg lenne ennyi pénzem vennék 150 ezerért egy komplett gépet; a többit bankba tenném, és a kamatokból 3 évente vennék egy másik gépet
megnéztem még egyszer
a véleményem nem változott
És most hova szarjak hogy a legmodernebb technikából beraktad a legdrágábbakat?
És igen,5 év múlva jó ha átlagos gép lesz.
Egyrészt az az Nvidia SLI nem is megvalósítható tudtommal.
A 32GB-tól azthiszed örökéletű?Nemsokára jön a DDR4,aztán mehet a süllyesztőbe a 32GB-od.
Hú de kemény a 4Terrás vinyó.Mire betelik szektorhibás lesz a negyede.
Az SSD meg se éli az 5 évet.
A tápba elszáradnak a kondik.
A processzor elavult lesz 2-3 év múlva.
Videokártyából is AMD részről most jön az új széria.
A Blu-Ray 10 év múlva már lehet nem is lesz.
Alaplapba tudtommal nem is jön új proci,de mind1 is mert DDR3-as.
Szóval igen,úgy kb 5 évig fain,aztán olyan 6 év múlva már csereérett lesz.
A GTX690 az nem két GPU-s kártya? Abból akkor csak kettőt lehet SLI-be tenni, azaz nincs értelme a 4db GTX690-nek!
Vinyó téren inkább egy PCIe SSD kártyát tennék bele vagy ha marad is a normál SSD, abból csinálnék RAID0 tömböt (ha már sok a pénz). Otthoni felhasználásra 64GB RAM elképzelhetetlenül sok jelenleg...mire meg szükség lesz ennyi memóriára, addig az összes többi hardver lesz kukajárat. 10-15 év múlva meg mi lesz? Hát nehéz lenne megmondani, de ha megnézzük, hogy mi volt 10-15 éve, akkor kikövetkeztethetjük hogy ez valószínűleg nosztalgia gép lesz. Otthonra szerintem 250k-nál drágább gépet összedobni nem szükséges, hiszen kellően erős gépezet kijön ennyiből és a megspórolt összegből még évekig fejleszthető marad...lassan járj, tovább érsz!
Ja, és mer kötözködős kedvemben vagyok..
Az alaplap mérete EEB, amit nem támogat a ház. 4gb GTX690-et nem tudsz SLI-be kötni, maximum 2-t. 2db GTX690 egyenlő a négy-utas SLI-vel. Én, mint hogy az előbb pluszoztam egyik kolléga hozzászólását, azt csinálnám, hogy az általad összeírt gép árának ~10%-áért (~250k) összeraknék magamnak egy korrekt gépet, ami minden mai játékot visz. Vennék egy jó minőségű IPS-paneles monitort, a többit meg beraknám a bankba 1-2 éves futamidőre, hadd kamatozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!