Sapphire HD 7850 1GB OC vagy Sapphire HD 7850 2GB OC?
Szerintem nem lenne rossz.
Én megvenném...
Jó ideig nem kell VGA-t cserélned. (2GB)
Jelenleg még 1920x1200 felbontáson sincs különbség. Szerintem olyan játékoknál, amihez kell a 2GB memória, hogy rendesen fusson, oda eleve gyenge lenne egy 7850. Szerintem.
Mondjuk nekem is 2GB-os HD7850 karim van, de utána láttam a Techpowerup tesztjét (vagy 20 játék 5 különböző felbontáson) és úgy érzem, hogy egy monitorhoz (1680x1050) feleslegesen adtam ki több pénzt. Lehet, hogy később valamit számítani fog, de nagy csodákra nem számítok!
És mire elég az az 5570? Nem sokra. Én azt mondom (újra, hogy érthető legyen), hogy olyan grafikához, ami kimondottan igényelne 2GB memóriát, ott a 7850 meghalna! Butított beállítással meg nem kellene 2GB.
Már mai komolyabb gépigényű játékoknál is előfordul 1920x1080 felbontáson és magas grafikával (ahova még elég 1GB VRAM), hogy a 7850 már kezd kifulladni, nem csinál túl sok fps-t! Mi lesz olyan játéknál a jövőben, ahol fullHD felbontáshoz is kelleni fog a 2GB memória? Valószínűleg jól le kell majd butítani a beállításokat és akkor ugyancsak elég lehet az 1GB is. Capisce?
Akkor is qurvára igazam van, bárhogy veritek a nyálatokat. Ez a pénzről és a felvágásról szól.
Az meg hatalmas nagy baromság, hogy a kérdező által említett kártya gyenge-.-"
BasszXDDDDD
Ha meg nem tudsz lemondani egy kis vonalsimításról, meg is érdemled hogy tízezreket adj ki feleslegesen.
NYÖ
:)
Aki játszani akar, az játszik is, nem ezen szarakodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!