Windows 7 Professional 64 bit lett telepítve azóta recsegve szólnak a hangszórók. Mi baja lehet?
A minap újra telepítettem a rendszert, és valamiért recseg, pattog a hang. Az összes videónál, játéknál, és zenénél. Előtte Windows 7 Home Premium 32 bit volt rajta. Sok drivert próbáltam de egyik se oldotta meg a problémát.
A hang kártyám : creative sb live value (ct4670)
A válaszokat előre is köszönöm !
Elsőnek azt a drivert telepítettem ami az újratelepítés előtt jó volt. Aztán kerestem az interneten hátha van újabb driver találtam is azzal se volt jó. Találtam egy programot ami a hardverekhez megkeresi a legfrissebb drivert, a hangkártyához talált is megpróbáltam azzal úgyse volt jó.
A hangszóró biztos hogy jó (ami egyébként egy házi mozi rendszer) mert kipróbáltam fejhallgatóval és úgy is recsegett, meg az újratelepítés előtt nem volt semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!