Mi működhet még a számítógépben?
Figyelt kérdés
Hello, nem vagyok hozzáértő, de az asztali gépemen bekapcsolt állapotban az egyik gyerek valamit piszkált, így abban vmi "robbant", biztosítékot lecsapta stb.... Amikor megnéztem, az egyik kapcsoló 115 V-ra volt állítva 230 helyett(és persze 230ba volt dugva), valószínű ez okozhatta. Működhet még vmi a számítógépben, vagy semmi sem bírhatta ki?(főleg proci, videokártya és merevlemezekre gondolok:/)2013. febr. 4. 22:43
1/8 anonim válasza:
Most végülis hol volt az a bizonyos kapcsoló?
Egyébként egy jó táp sok mindentől meg tud védeni.
2/8 anonim válasza:
Vagy igen vagy nem. Tesztelés nélkül, látatlanba senki nem mondja meg neked.
3/8 A kérdező kommentje:
Tápnál van a kapcsoló.
Remélem h működik még benne vmi.
2013. febr. 4. 22:53
4/8 anonim válasza:
Ha szerencséd van csak tápot kell cserélned.
5/8 anonim válasza:
Akkor ez egy nagyon jó minőségű táp volt (irónia).
Egy normális táp olyan, hogy csak a belső biztosíték megy el benne, nem robban fel egy ilyen incidensnél.
Szóval egy ilyen tápnál sanszos, hogy sok mindened elment.
6/8 A kérdező kommentje:
nem hatalmas robbanás volt, de azért lehetett hallani, meg szaga is volt. amikor történt, nem voltam a szobában.
2013. febr. 5. 22:36
7/8 ricsiHD válasza:
nálam is ez történt vettünk egy új számitógépet bekapcsoltuk de a monitoron semmi sem jelent meg egy ember tanácsolta hogy állítsuk kisebb teljesítményre a gép bevolt kapcsolva és átállítottuk bumm nagy hang büdös szag a gép nem kapcsol be remélem csak a táp baja lehet mert az van nekünk de ha nem akkor nagy szívás van nekem egy HP tpom van 250w os lehet benne valami védelem ami nem engedte azt hogy kisüljön az egész gép ?
8/8 ricsiHD válasza:
Szia mint mondtam velemis ilyen történt nalam egg tap csere megoldotta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!